Домляма
- Баранина 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Лимон 1 шт.
- Часник 1 шт.
- Перець болгарський 4 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Картопля 0.5 шт.
- Капуста білоголова (листки) 5 шт.
- Сіль
- Спеції
- Коріандр (сушений)
На дно казана укласти м'ясо упереміж із цибулею та часником.
Поперчити, посолити і додати частину спецій.
Всі овочі нарізати крупно.
Наступним шаром укласти перець, потім помідори, лимон, кабачки, баклажани і картоплю.
Кожен шар поперчити, посолити і додати спеції.
Зверху всe прикрити кількома листками капусти, щоб герметично закрити вміст казана.
Закрити казан.
Увімкнути сильний вогонь приблизно на 5-10 хвилин. Потім зменшити температуру і залишити на 2 години. Казан у цей час не відкривати.
Після закінчення часу, викласти вміст на велику тарілку, зверху викласти баранину.
Сік, що залишився на дні казана, вилити поверх страви.
Консервация овощей рецепты здесь
Рецепты православного поста recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салатов с омлетом. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Кулинарные рецепты от Tramontina: изысканные рецепты французской кухни. Рецепты Для Мультиварки.
Салаты с каперсами и вялеными помидорамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кулинарные рецепты от Tramontina: кофейный кекс рецепт.
Кухонный миксер-комбайн Tiger - домашний майонез миксером видео. Миксеры и блендеры.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter