Домашня куряча ковбаса

ДРУГІ СТРАВИ
855 Домашня куряча ковбаса
Фото - Домашня куряча ковбаса
інгредієнти:
  • Порошок часниковий 1 ч.л.
  • Часник (товчений) 3 ст.л.
  • Суміш перців (мелена) 1 ч.л.
  • Спеції (для шашлику) 1 ч.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Вегета 1 ч.л.
  • Кінза (мелена) 1 ч.л.
  • Молоко (сухе) 2 ст.л.
  • Бульйон (курячий) 5 ст.л.
  • Стегно куряче 5 шт.
  • Кишка

Промити кишки від солі, пропустити кілька разів через них воду і дати добре стекти.

Очистити курку від м'яса (стегенця) і жиру. Потім ножицями порізати м'ясо і жир дрібними шматочками. Додати всі спеції і добре перемішати, додати холодну воду, розмішати і залишити у холодильнику на 30 хвилин. Потім готовий фарш вийняти, якщо він недостатньо соковитий, додати ще трохи води або бульйону (нежирного).

Заповнити кишки за допомогою насадки для ковбас. Потім нижній кінець перев'язати ниткою, розподілити фарш рівномірно по всій довжині, знявши кінець ковбаси із насадки, зав'язати знову ниткою. Скрутити равликом ковбасу і викласти у форму. Поставити на 20 хвилин у холод. Перед запіканням зробити голкою проколи, щоб випустити повітря, змастити олією. Поставити у розігріту духовку на 180°С на 30 хвилин. Потім змащувати наступні 30 хвилин соком із ковбаси, з проміжками у 10 хвилин. Після закінчення часу вийняти ковбасу і викласти у тарілку остигати.

 

recepti.biz Рецепты закусок к праздничному столу, для отдыха на природе. Фото, видео

Диета: рецепты для похудения - рецепты пошаговые с фото. Мультиварка Philips.

recepti.biz.ua миллион меню кремы для украшения тортов

Рецепты Приготовления - рецепты салатов с каперсами. Готовим со вкусом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter