Домашня ковбаса

ДРУГІ СТРАВИ
1311 Домашня ковбаса
Фото - Домашня ковбаса
інгредієнти:
  • М´ясо (лосятина, кабанятина, оленина, свинина) 1800 г
  • Сало свиняче 400 г
  • Часник 4 зуб.
  • Сухі спеції
  • Сіль
  • Перець
  • Кишка

Домашня ковбаса Якщо м'ясо молоде, то його не треба відмочувати.

Домашня ковбаса Позбавитися від сухожиль і від усього, що не потрібно і нарізати м’ясо дрібним кубиком.

фото Домашня ковбаса Свиняче сало нарізати кубиками, але трохи більшими, ніж м'ясо.

Домашня ковбаса Часник вичавити до м’яса. Додати сухі спеції і трави (хмелі-сунелі, кріп, естрагон), посолити, поперчити, перемішати. Можна також додати соєвий соус.

Домашня ковбаса Надягнути кишки на спеціальну трубочку для ковбаси на м'ясорубці.

Домашня ковбаса Зав'язати вузлик на кінці кишки і зробити ковбаски різної довжини.

Домашня ковбаса Коли ковбаски готові, змастити деко олією і викласти або тріску дерев (березову, вільхову або фруктових дерев), або дерев'яні шампури для шашликів. Зверху укласти ковбаску.

Домашня ковбаса Розігріти духовку до 200 градусів, проколоти ковбаску зубочисткою. Поставити на півгодини.

Домашня ковбаса Зменшити температуру до 180 градусів. Перевернути ковбаску на іншу сторону, спробувати. Залишити ще на 10 хвилин.

Домашня ковбаса Гарнірувати картопляним пюре, овочами.

Простые рецепты: рождественские рецепты выпечки. Безумно вкусные рецепты блюд.

Салат кучками с чипсами фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты диетическиеРецепты всевозможных диет. Правила здорового питания и диетические рецепты

рецепты блюд из рыбы сазан

Мультиварка Philips: французские десерты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Салаты фото рецепт http://recepti.biz.ua