Домашня ковбаса
- М´ясо (лосятина, кабанятина, оленина, свинина) 1800 г
- Сало свиняче 400 г
- Часник 4 зуб.
- Сухі спеції
- Сіль
- Перець
- Кишка
Якщо м'ясо молоде, то його не треба відмочувати.
Позбавитися від сухожиль і від усього, що не потрібно і нарізати м’ясо дрібним кубиком.
Свиняче сало нарізати кубиками, але трохи більшими, ніж м'ясо.
Часник вичавити до м’яса. Додати сухі спеції і трави (хмелі-сунелі, кріп, естрагон), посолити, поперчити, перемішати. Можна також додати соєвий соус.
Надягнути кишки на спеціальну трубочку для ковбаси на м'ясорубці.
Зав'язати вузлик на кінці кишки і зробити ковбаски різної довжини.
Коли ковбаски готові, змастити деко олією і викласти або тріску дерев (березову, вільхову або фруктових дерев), або дерев'яні шампури для шашликів. Зверху укласти ковбаску.
Розігріти духовку до 200 градусів, проколоти ковбаску зубочисткою. Поставити на півгодини.
Зменшити температуру до 180 градусів. Перевернути ковбаску на іншу сторону, спробувати. Залишити ще на 10 хвилин.
Гарнірувати картопляним пюре, овочами.
Простые рецепты: рождественские рецепты выпечки. Безумно вкусные рецепты блюд.
Салат кучками с чипсами фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты диетическиеРецепты всевозможных диет. Правила здорового питания и диетические рецепты
Мультиварка Philips: французские десерты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салаты фото рецепт http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter