Домашній «Шашлик із печінки»
- Печінка яловича 500 г
- Ковбаса копчена (краківська) 200 г
- Молоко
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Вино біле сухе 70 мл
- Суміш перців мелених
- Сіль
- Сушені травички
- Томатна паста 1 ч.л.
- Сметана 3 ст.л.
- Імбир 0.5 ч.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Мед 1 ч.л.
Печінку очистити від плівок, помити і залити молоком на ніч.
Цибулю крупно нарізати кільцями.
До цибулі додати вино, томатну пасту, сметану, спеції, сушені трави, соєвий соус, мед, сіль, все перемішати і пом'яти руками, щоб цибуля дала сік і стала трохи м'якше.
Печінку вийняти із молока, порізати на шматочки, як на шашлик.
Порізану печінку покласти у цибулевий маринад і залишити на 2-3 години.
Дерев'яні палички замочити у холодній воді на 20 хвилин.
Копчену ковбасу порізати кружечками.
Печінку із ковбасою нанизати на шампури чергуючи між собою, почати і закінчити ковбасою.
На дно форми викласти цибулю.
Підготовлені шашлики викласти на цибулю і злегка збризнути олією і маринадом, якщо залишився.
Поставити у духовку при 200°С на 15-17 хвилин до злегка рум'яної скоринки.
http://recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
предварительно обжарить рис плов рецепт приготовления
Майонез домашний без яиц и молокаКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Кулинарный сайт ресторанКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter