Домашній «Шашлик із печінки»

ДРУГІ СТРАВИ
750 Домашній «Шашлик із печінки»
Фото - Домашній «Шашлик із печінки»
інгредієнти:
  • Печінка яловича 500 г
  • Ковбаса копчена (краківська) 200 г
  • Молоко
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Вино біле сухе 70 мл
  • Суміш перців мелених
  • Сіль
  • Сушені травички
  • Томатна паста 1 ч.л.
  • Сметана 3 ст.л.
  • Імбир 0.5 ч.л.
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Мед 1 ч.л.

Домашній «Шашлик з печінки» інгредієнти Печінку очистити від плівок, помити і залити молоком на ніч.

Цибулю крупно нарізати кільцями.

До цибулі додати вино, томатну пасту, сметану, спеції, сушені трави, соєвий соус, мед, сіль, все перемішати і пом'яти руками, щоб цибуля дала сік і стала трохи м'якше.

Домашній «Шашлик з печінки» Печінку вийняти із молока, порізати на шматочки, як на шашлик.

фото Домашній «Шашлик з печінки» Порізану печінку покласти у цибулевий маринад і залишити на 2-3 години.

Дерев'яні палички замочити у холодній воді на 20 хвилин.

Копчену ковбасу порізати кружечками.

Домашній «Шашлик з печінки» Печінка яловича Печінку із ковбасою нанизати на шампури чергуючи між собою, почати і закінчити ковбасою.

На дно форми викласти цибулю.

Підготовлені шашлики викласти на цибулю і злегка збризнути олією і маринадом, якщо залишився.

Домашній «Шашлик з печінки Ковбаса копчена Поставити у духовку при 200°С на 15-17 хвилин до злегка рум'яної скоринки.


http://recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

предварительно обжарить рис плов рецепт приготовления

Майонез домашний без яиц и молокаКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на

Кулинарный сайт ресторанКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter