Домашні "шпроти" з мойви
- Мойва
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Гвоздика 3 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
Рибку покласти у чавунний або емальований сотейник, посолити, додати мелений перець, кілька лаврових листочків, 2-3 гвоздички, влити трохи води і грам 50 олії. Важливою умовою в цій справі є те, щоб кришка дуже щільно підходила до сотейника. Якщо пара з-під кришки буде постійно просочуватися назовні, то риба швидко пересохне і почне підгоряти, а додавати воду у неї у процесі приготування не бажано. Якщо немає такої герметичної посудини, значить, щілину між сотейником і кришкою треба просто замазати. Наприклад, прісним тістом. Потім поставити рибу у духовку на 2-3 години. Температура в духовці повинна бути 170-180 градусів.
Рецепты приготовления блюд - рецепты новогодних блюд. Рецепты для гурманов от Лефкадии.
Купить капусту - приготовление брокколи и цветной капусты. Капуста выращивание.
Рецепты приготовления плова на костре. Рецепт узбекского приготовления плова.
Салаты с консервой в маслеКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter