Домашні "шпроти" з мойви

ДРУГІ СТРАВИ
993 Домашні "шпроти" з мойви
Фото - Домашні
інгредієнти:
  • Мойва
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Гвоздика 3 шт.
  • Лавровий лист 2 шт.

Рибку покласти у чавунний або емальований сотейник, посолити, додати мелений перець, кілька лаврових листочків, 2-3 гвоздички, влити трохи води і грам 50 олії. Важливою умовою в цій справі є те, щоб кришка дуже щільно підходила до сотейника. Якщо пара з-під кришки буде постійно просочуватися назовні, то риба швидко пересохне і почне підгоряти, а додавати воду у неї у процесі приготування не бажано. Якщо немає такої герметичної посудини, значить, щілину між сотейником і кришкою треба просто замазати. Наприклад, прісним тістом. Потім поставити рибу у духовку на 2-3 години. Температура в духовці повинна бути 170-180 градусів.

 

 

 

Рецепты приготовления блюд - рецепты новогодних блюд. Рецепты для гурманов от Лефкадии.

Купить капусту - приготовление брокколи и цветной капусты. Капуста выращивание.

Рецепты приготовления плова на костре. Рецепт узбекского приготовления плова.

Салаты с консервой в маслеКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter