Домашні шашлички
- Свинина 800 г
- Помідор 500 г
- Капуста цвітна 300 г
- Капуста білоголова 1 кг
- Сир (Голландський) 200 г
- Оцет (80%) 4 ст.л.
- Спеції (для шашлику) 1 ч.л.
- Сіль
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Зелень 1 пуч.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Крупа манна 3 ст.л.
Свинину нарізати невеликими шматочками, замаринувати на 30-40 хвилин у нарізаній великими кільцями ріпчастій цибулі, 3 ст. л. оцту, розведеному у 500 мл води, спеціях та приправах.
Цвітну капусту нарізати невеликими шматочками, обваляти у манці.
Упереміж нанизати на дерев'яні палички-шпажки свинину, кільця цибулі, цвітну капусту, міні-помідори.
Укласти на деко, засипати спеціями і поставити у духовку на 30 хвилин при температурі 200°С.
Приготувати салат із нашаткованої білоголової капусти, свіжої зелені і різаних помідор, приправлений 2 ложками оливкової олії і ложкою оцту.
За 20 хвилин до виймання шашличків посипати їх тертим голландським сиром.
Подавати салат і шашлички в одній тарілці.
Сенсационный Термомикс ТМ5: салат с сердцем и горошком. Приготовьте полезные салаты.
Фетучини в домашних условиях - песочный пирог с яблоками. Осетинские пироги Три Пирога.
Рецепты консервированных салатов здесь
Пирог со шпинатом в мультиваркеРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter