Домашні ковбаски з сиром
- Яловичина 1 кг
- Сирок плавлений 1 шт.
- Крохмаль 3 ч.л.
- Паприка (червона, мелена) 1 ч.л.
- Кмин 1 ч.л.
- Коріандр 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
- Часник 3 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сіль
М'ясо пропустити через м'ясорубку.
Цибулю обсмажити до золотистого кольору.
Додати у фарш крохмаль, паприку, кмин, коріандр, часник, цибулю, посолити. Ретельно перемішати фарш.
Сирок нарізати маленькими кубиками. Покласти у фарш і ще раз ретельно перемішати.
У харчової плівки відрізати шматочок близько 30 см. Присипати трохи паприкою.
Викласти на плівку трохи фаршу, закрутити ковбаскою, краї зав'язати міцно ниткою, зайве відрізати.
Поставити на вогонь велику каструльку з водою, довести воду до кипіння. Ковбаски скласти в поліетиленовий пакет, міцно його зав'язати, щоб не потрапила вода.
Покласти ковбаски в каструльку, зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструльку кришкою і готувати годину.
Звільнити від плівки, нарізати на шматочки і подати до столу.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кексы с грушей.
Салат из помидоров черри с Курицей. Салат с копченой Курицей.
Рецепты пошаговые с фотоНабор продуктов с рецептами на неделю. Доставка на дом
ТутКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт торт наполеон видеоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter