"Домашні ковбаски" із гречкою, м'ясом та грибами

ДРУГІ СТРАВИ
1945 "Домашні ковбаски" із гречкою, м'ясом та грибами
Фото -
інгредієнти:
  • Крупа гречана 1 скл.
  • Печериці 400 г
  • Цибуля ріпчаста 250 г
  • Фарш м’ясний 500 г
  • Олія рослинна 1 ст.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Перець чорний 2 г
  • Шкіра куряча 16 шт.

Приготувати домашній фарш, покришити дрібно цибулю (можна перемолоти у м'ясорубці разом із м'ясом). Гречку відварити у підсоленій воді. На 2 склянки води взяти 1 склянку гречаної крупи. Трохи остудити.

Нашаткувати гриби, покласти у сковороду, додати 1 ст. ложку олії. Протушкувати до готовності.

фото Фарш, цибулю, варену і холодну гречку, гриби, усе змішати у мисці. Посолити й поперчити.

Розібрати курячі шкірки, помити. Посипати трохи сіллю, перемішати.

На широкий кінець шкірки покласти фарш і загорнути у вигляді ковбасок.

Укласти все на деко. Олією деко змащувати не потрібно. Помістити заздалегідь у прогріту духовку. Прогрівати духовку 10 хвилин при температурі 250 градусів, потім, поставивши деко з "ковбасками", зменшити температуру до 200 градусів і залишити приблизно на 40 хвилин. Рідину, що утворилася злити у тарілку.

 

Здесьсалати з кукурудзою

Рецепты пончиков на кефиреРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Кулинарные сайты топКопилка кулинарных рецептов

Рецепты салатов морепродукты www.recepti.biz.ua

http://recepti.biz.ua вкусные и оригинальные рецепты салатов

Немецкая кухня рецепты с фото пошаговоПитомник немецких овчарок. Немецкие пластиковые окна

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter