"Домашні ковбаски" із гречкою, м'ясом та грибами
- Крупа гречана 1 скл.
- Печериці 400 г
- Цибуля ріпчаста 250 г
- Фарш м’ясний 500 г
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Перець чорний 2 г
- Шкіра куряча 16 шт.
Приготувати домашній фарш, покришити дрібно цибулю (можна перемолоти у м'ясорубці разом із м'ясом). Гречку відварити у підсоленій воді. На 2 склянки води взяти 1 склянку гречаної крупи. Трохи остудити.
Нашаткувати гриби, покласти у сковороду, додати 1 ст. ложку олії. Протушкувати до готовності.
Фарш, цибулю, варену і холодну гречку, гриби, усе змішати у мисці. Посолити й поперчити.
Розібрати курячі шкірки, помити. Посипати трохи сіллю, перемішати.
На широкий кінець шкірки покласти фарш і загорнути у вигляді ковбасок.
Укласти все на деко. Олією деко змащувати не потрібно. Помістити заздалегідь у прогріту духовку. Прогрівати духовку 10 хвилин при температурі 250 градусів, потім, поставивши деко з "ковбасками", зменшити температуру до 200 градусів і залишити приблизно на 40 хвилин. Рідину, що утворилася злити у тарілку.
Здесьсалати з кукурудзою
Рецепты пончиков на кефиреРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные сайты топКопилка кулинарных рецептов
Рецепты салатов морепродукты www.recepti.biz.ua
http://recepti.biz.ua вкусные и оригинальные рецепты салатов
Немецкая кухня рецепты с фото пошаговоПитомник немецких овчарок. Немецкие пластиковые окна
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter