Долма з яловичини "Літня"

ДРУГІ СТРАВИ
652 Долма з яловичини "Літня"
Фото - Долма з яловичини
інгредієнти:
  • Яловичина 700 г
  • Помідор 10 шт.
  • Баклажан 10 шт.
  • Перець болгарський 10 шт.
  • Яблукo 400 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Рис 0.5 скл.
  • Базилік
  • Петрушкa
  • Кінзa
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

М'якоть баранини з жиром пропустити через м'ясорубку, додати дрібно нарізані цибулю, зелень кінзи, базиліку та петрушки, чорний мелений перець, перебраний і промитий рис, сіль і все ретельно перемішати.

Помідори вимити, нарізати, покласти у каструлю і варити 8-10 хв. Після чого протерти через сито.

На баклажанах середньої величини зробити невеликий поздовжній надріз, видалити насіння і всипати у розріз трохи солі.

Солодкий перець вимити, обрізати верхівки разом зі стеблами, вийняти насіння, обшпарити окропом і покласти у сито.

Решту помідорів вимити у холодній воді, зрізати верхівки, обережно вийняти серцевину із насінням і всипати усередину трохи солі.

Яблука вимити, очистити від шкірки і нарізати тонкими скибочками.

Підготовлені помідори, баклажани та перець заповнити м'ясним фаршем і прикрити зрізаними з них верхівками. На дно каструлі покласти невисокі очищені від м'яса кістки, потім рядами фаршировані баклажани, нарізані скибочками яблука, солодкий перець і помідори. Все залити помідорним соусом і тушкувати під кришкою до повної готовності (приблизно 1,5 години).

Вкуснейшие рецепты тут: рецепты украшения для тортов. Рецепты тортов.

рецепти холодних закусок з фото

Крем для торта - крем с манкой для торта. Парфюм и косметика в Duty Free.

Чанахи рецептРецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter