Долма з яловичини "Літня"
- Яловичина 700 г
- Помідор 10 шт.
- Баклажан 10 шт.
- Перець болгарський 10 шт.
- Яблукo 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Рис 0.5 скл.
- Базилік
- Петрушкa
- Кінзa
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
М'якоть баранини з жиром пропустити через м'ясорубку, додати дрібно нарізані цибулю, зелень кінзи, базиліку та петрушки, чорний мелений перець, перебраний і промитий рис, сіль і все ретельно перемішати.
Помідори вимити, нарізати, покласти у каструлю і варити 8-10 хв. Після чого протерти через сито.
На баклажанах середньої величини зробити невеликий поздовжній надріз, видалити насіння і всипати у розріз трохи солі.
Солодкий перець вимити, обрізати верхівки разом зі стеблами, вийняти насіння, обшпарити окропом і покласти у сито.
Решту помідорів вимити у холодній воді, зрізати верхівки, обережно вийняти серцевину із насінням і всипати усередину трохи солі.
Яблука вимити, очистити від шкірки і нарізати тонкими скибочками.
Підготовлені помідори, баклажани та перець заповнити м'ясним фаршем і прикрити зрізаними з них верхівками. На дно каструлі покласти невисокі очищені від м'яса кістки, потім рядами фаршировані баклажани, нарізані скибочками яблука, солодкий перець і помідори. Все залити помідорним соусом і тушкувати під кришкою до повної готовності (приблизно 1,5 години).
Вкуснейшие рецепты тут: рецепты украшения для тортов. Рецепты тортов.
рецепти холодних закусок з фото
Крем для торта - крем с манкой для торта. Парфюм и косметика в Duty Free.
Чанахи рецептРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter