Долма з виноградного листя
- Баранина 500 г
- Рис 6 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Зелень (кінза, кріп, м´ята, базилік, петрушка) 1 пуч.
- Сіль
- Перець чорний
- Лист виноградний
М'якоть баранини пропустити через м'ясорубку, додати рис, відварений до напівготовності, дрібно нарізану цибулю, сіль, перець, нарубану зелень. Всі компоненти ретельно перемішати.
Свіже виноградне листя покласти в окріп на 2-3 хвилини (але не кип'ятити). В 1-2 виноградних листа покласти фарш, загорнути у вигляді конверта. На дно каструлі покласти нарубані кістки, виноградне листя, зверху укласти рядами підготовлену долму, влити трохи бульйону або води, щільно прикрити перекинутою тарілкою. Каструлю закрити кришкою і на слабкому вогні тушкувати до готовності. До долми подати мацоні (кисле молоко) або кефір, змішаний з подрібненим часником.
Консервация овощей и фруктов http://recepti.biz.ua
Готовим со вкусом: салати з крабовими паличками рецепти. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
recepti.biz.uaдиетолог светлана фус сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter