Долма з індичатини
- Індичка (філе) 400 г
- Листя білого винограду 160 г
- Вершкове масло 50 г
- Цибуля ріпчаста 100 г
- Кизил сушений 20 г
- Рис 50 г
- Сіль, перець
Цибулю дрібно нашаткувати й обсмажити на вершковому маслі. Рис зварити до напівготовності. Дрібно нарізати кизил, видаляючи кісточки і промити в воді. Видалити кістки з індичатини і пропустити м'ясо через м'ясорубку. Готовий фарш змішати з кизилом, рисом, сіллю і перцем. Свіже листя винограду помити, видалити стеблинки й обшпарити окропом. На готове листя покласти фарш, загорнути і укласти в каструлю. Налити небагато води і тушкувати при закритій кришці.
Рецепты диетические блюдаПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Духовой шкаф Beko - рецепт мясо с черносливом в духовке. Осетинские пироги на заказ.
Кулинарные рецепты от Tramontina: печень рецепт. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Приготовление йогурта в термосе отзывыКоктейли и домашнее приготовление вин
Кулинарный сайт ирины кутовой http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter