Долма із мацоні
- М´ясо яловичини 800 г
- М´ясо свинини із жирком 300 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Рис 1 скл.
- Томатна паста 7 ст.л.
- Зелень (кінза, кріп) 2 пуч.
- Масло вершкове 100 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений) 2 ч.л.
- Листки виноградні 800 г
- Мацоні (сметана) 1 бан.
- Часник 4 зуб.
Долма: 800 г яловичини, 300 г свинини із жирком, цибуля, зелень, рис, виноградне листя (промити, якщо жорсткі - відварити 3-5 хв), вершкове масло, томатна паста, сіль, перець.
Зробити фарш, додати подрібнену зелень, рис, томатну пасту, вершкове масло, сіль, перець. Фарш повинен бути трохи рідкуватим. Загорнути у виноградне листя. Укласти у каструлю.
У миску, де був фарш, налити кип'яченої води, розвести томатну пасту, посолити і залити долму. Зверху накрити залишеним виноградним листям. Час приготування 45-50 хв. Готовність долми визначати за листям (не повинні бути жорсткими). Подавати із мацоні (сметана + часник).
Невероятно вкусные рецепты блюд - вторые блюда по домашнему. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салаты с креветками - салат с креветками и омлетом. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
recepti.biz.uaРецепты и советы
Как приготовить летний салат - самые вкусные мясные салаты. Куриный салат с капустой и изюмом.
Вкуснейший пирог из тыквы: пирог из тыквы. Вкусные рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter