Долма із мацоні

ДРУГІ СТРАВИ
611 Долма із мацоні
Фото - Долма із мацоні
інгредієнти:
  • М´ясо яловичини 800 г
  • М´ясо свинини із жирком 300 г
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Рис 1 скл.
  • Томатна паста 7 ст.л.
  • Зелень (кінза, кріп) 2 пуч.
  • Масло вершкове 100 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений) 2 ч.л.
  • Листки виноградні 800 г
  • Мацоні (сметана) 1 бан.
  • Часник 4 зуб.

Долма: 800 г яловичини, 300 г свинини із жирком, цибуля, зелень, рис, виноградне листя (промити, якщо жорсткі - відварити 3-5 хв), вершкове масло, томатна паста, сіль, перець.

Зробити фарш, додати подрібнену зелень, рис, томатну пасту, вершкове масло, сіль, перець. Фарш повинен бути трохи рідкуватим. Загорнути у виноградне листя. Укласти у каструлю.

У миску, де був фарш, налити кип'яченої води, розвести томатну пасту, посолити і залити долму. Зверху накрити залишеним виноградним листям. Час приготування 45-50 хв. Готовність долми визначати за листям (не повинні бути жорсткими). Подавати із мацоні (сметана + часник).

Невероятно вкусные рецепты блюд - вторые блюда по домашнему. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Салаты с креветками - салат с креветками и омлетом. Вкусные Рецепты В Мультиварке.

recepti.biz.uaРецепты и советы

Как приготовить летний салат - самые вкусные мясные салаты. Куриный салат с капустой и изюмом.

Вкуснейший пирог из тыквы: пирог из тыквы. Вкусные рецепты с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter