Долма грузинська
- Фарш (свинячий або яловичий)
- Капуста білоголова
- Кінза
- Петрушка
- Кріп
- Томатна паста
- Цибуля
- Рис
Фарш посолити, поперчити, викласти на сковорідку, протушкувати з дрібно порізаною цибулею хвилин 10-15.
Додати дрібно нарізану зелень - кінзи і петрушки великі пучки, кропу трохи менше. Тушкувати ще хвилин 5.
Додати рис сирий, і прибрати сковороду із плити. Фарш готовий. На 0,5 кг фаршу, приблизно півсклянки рису.
Капусту "роздягнути". Занурити у киплячий підсолений окріп, варити до м'якості. Покласти на лист фарш і загорнути у формі звичайного голубця.
Укласти долму в каструлю. Залити окропом, підсолити, покласти 1-2 ст. л. томатної пасти. Варити до готовності.
Куриная печень рецепт видеоТрадиционные и оригинальные рецепты с фото! Тысячи рецептов на сайте
Праздничный салат на Новый год 2015Праздничная компания. Праздничное агентство
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пошаговые с фото.
Миллион меню кремы для украшения тортов www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter