Долма
- Фарш 500 г
- Лист виноградний 700 г
- Рис 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кінза 1 пуч.
- Кріп 0.5 пуч.
- Сіль
- Перець
- Кефір 0.5 л
- Часник 3 зуб.
Цибулю і зелень порубати якомога дрібніше. Листя залити холодною водою, довести до кипіння і варити 5 хв.
Розмішати фарш, цибулю, зелень, трохи солі, перець, додати півсклянки води і добре замісити.
Воду можна замінити двома помідорами без шкірки, буде смачніше.
Загорнути фарш у листочки, типу конвертиками.
Далі приготувати каструлю: на дно каструльки викласти жароміцну тарілку відповідного розміру. Якщо немає, можна викласти листям і викласти долмінки шарами, мінімізуючи порожнечі. Залити холодною водою, щоб ледь прикривало вміст каструлі і - на плиту на середній вогонь. Як закипить, зменшити ще на половину, готувати хвилин 15. Якщо рис зварився, значить долма готова.
На соус розмішати роздавлений часник з кефіром і подавати окремо.
Кулинарные рецепты салатов с фото. Рецепты и фото салатов для домашней кухни.
Кулинарные рецепты от Tramontina - вкусные рецепты с фото на пасху. Главные пасхальные рецепты.
Рецепты с фото: рецепт рахат лукума с фото.
Салат из картошкиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты тортов на любой вкус - рецепт крем заварной.
Кулинарный сайт ирины крутовойКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter