Долма
699
інгредієнти:
- Яловичина
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
- Перець чорний
- Зелень
- Мацоні
- Рис
- Лист виноградний
- Часник
Начинка.
М'ясо подрібнити.
Додати цибулю, сіль і перець, дрібно нарубану зелень, рис не варений. Усе ретельно перемішати.
Виноградне листя обшпарити, витримати пару хвилин в окропі, і на дуршлак, щоб стекло.
Потім викласти невеликі порції фаршу на листочки, на шорсткий бік.
Укласти готові долми щільно у каструлю.
Накрити тарілкою щільно. Залити холодною водою. Поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і варити годину.
Соус. Мацоні із часником і приправами.
Салат из ананаса рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
http://recepti.biz.ua пасха рецепты окраски яиц
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі