Докторська дієтична ковбаса з гороху

ДРУГІ СТРАВИ
1079 Докторська дієтична ковбаса з гороху
Фото - Докторська дієтична ковбаса з гороху
інгредієнти:
  • Горох (сухий) 500 г
  • Спеції (сіль, перець чорний, перець гострий, суміш пряних трав) 10 г
  • Часник 6 зуб.
  • Вільховий дим 3 ч.л.
  • Буряк 1 шт.

Замочити горох на пару годин, потім зварити до повної готовності, горох повинен розваритися. Воду треба злити всю, щоб пюре в підсумку вийшло густе.

Буряк відварити. 

Горох, буряк, спеції, сіль, часник скласти в блендер і зробити пюре до однорідного стану, додаючи вільховий дим і олію. Колір повинен вийти такий же, як у вареної ковбаси.

У 1,5 або 2-літрової пластикової пляшки відрізати шийку і заповнити її готовим пюре. 

Витримати в холодильнику 3-4 години, до застигання. 

Коли маса охолоне і застигне, пляшку треба акуратно розрізати. Коли повітря потрапить усередину, ковбаса випаде на тарілку.

 

 

 

 

 

 

Рецепты американской кухни с фотоКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Рецепт салата мимоза классический. Рецепт салата мимозы.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter