Докторська дієтична ковбаса з гороху
1079
інгредієнти:
- Горох (сухий) 500 г
- Спеції (сіль, перець чорний, перець гострий, суміш пряних трав) 10 г
- Часник 6 зуб.
- Вільховий дим 3 ч.л.
- Буряк 1 шт.
Замочити горох на пару годин, потім зварити до повної готовності, горох повинен розваритися. Воду треба злити всю, щоб пюре в підсумку вийшло густе.
Буряк відварити.
Горох, буряк, спеції, сіль, часник скласти в блендер і зробити пюре до однорідного стану, додаючи вільховий дим і олію. Колір повинен вийти такий же, як у вареної ковбаси.
У 1,5 або 2-літрової пластикової пляшки відрізати шийку і заповнити її готовим пюре.
Витримати в холодильнику 3-4 години, до застигання.
Коли маса охолоне і застигне, пляшку треба акуратно розрізати. Коли повітря потрапить усередину, ковбаса випаде на тарілку.
Рецепты американской кухни с фотоКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепт салата мимоза классический. Рецепт салата мимозы.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі