Диво горщик
- Свинина (ошийок) 600 г
- Картопля 6 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Цукіні 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Петрушка свіжа 1 пуч.
- Сир твердий 200 г
- Майонез 4 ч.л.
- Сіль
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
М'ясо нарізати шматочками і покласти на дно горщика, злегка присолити (можна поперчити).
Цибулю нарізати півкільцями і покласти зверху м'яса.
Моркву натерти на дрібній тертці й покласти на цибулю.
Баклажан нарізати кубиками, посолити і залишити на 15 хвилин, потім промити і обсмажити на олії до м'якості.
Укласти в горщик.
Нарізати цукіні і покласти в горщик.
Наступний шар - болгарський перець, дрібно нарізаний.
Тепер картопля кубиками, налити підсолену воду так, щоб покрити картоплю, зверху натерти на крупній тертці сир.
По краях укласти півкільця помідора, у середину майонез.
Накрити горщики кришками або капустяним листям і поставити в розігріту духовку на 1,5 години.
Часник подрібнити.
Дістати горщики, відкрити кришки (зняти листя капусти), покласти зверху часник.
Посипати рубаною зеленню.
Дати трохи постояти і подавати до столу.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата белочка. Рецепты Приготовления.
recepti.biz Узнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Как приготовить вкусный шашлык - карп рецепты приготовления с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты для пароварки, вкусно - рецепт праздничных блюд. Рецепты для пекарни.
ТутПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter