"Димна" курочка із запеченими помідорами
- Курка 1 кг
- Приправа для курки
- Дим рідкий
- Аджика
- Зелень
- Олія оливкова
- Помідор 2 шт.
- Часник
Обробити курочку на порційні шматки, укласти у посудину, додати приправу, рідкий дим, аджику, різану зелень.
Залишити маринуватися на годину. Помити помідори, розрізати на 4 частини, посипати зеленню і додати трохи олії.
Укласти "четвертинки" у лоток із фольги і поставити у розігріту духовку при температурі 120-130 градусів на 40 хвилин.
Укласти частини курки на деко, змастити трохи олією і поставити у духовку при температурі 200-210°С на 35-40 хвилин.
При подачі укласти на тарілку, трохи прикрасити.
Семена грибов вешенки купить - салат с грибами жареными.
Рецепт похудения в одной капсуле - салат святковий рецепт. Рецепты блюд.
Простые рецепты: пошаговые фото рецепты праздничных блюд.
Рецепты салатов на любой вкус - салати з ананасом.
Рецепты для пекарни - рецепты бездрожжевого теста для хлеба. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter