Димлама
- М´ясо 700 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Картопля 1 кг
- Морква 5 шт.
- Помідор 3 шт.
- Капуста (листки) 4 шт.
- Перець
- Баклажан
- Овочі (будь-які інші)
- Олія рослинна 1 скл.
- Жир
- Зелень
Беремо холодний казан, ставимо перед собою. Нарізаємо м'ясо шматочками (розміром із сірникову коробку) і укладаємо на дно казана. Заливаємо склянкою олії. Миємо овочі, нарізаємо: цибулю - кільцями, моркву - уздовж навпіл, кладемо в окрему тарілку - це проміжний шар. Потім картоплю чистимо й розрізаємо навпіл, всі інші овочі, при бажанні, нарізаємо приблизно розміром у половину картоплі. І починаємо укладати на м'ясо шар картоплі, шар проміжний (морква і цибуля). І знову шар картоплі, шар проміжний. І так до кінця. У процесі укладання підсолюємо і додаємо спеції. Закінчуємо цілими листками капусти. Помідори, порізані навпіл, кладемо зверху, а на капусту кладемо шматочки жиру. Накриваємо кришкою. Ставимо казан на сильний (максимальний) вогонь, не відкриваємо кришку 5-7 хв. Потім зменшуємо полум'я до мінімуму. Через годину перемішуємо шумівкою, посипаємо свіжою зеленню, виклавши на велику тарілку.
Салат из омлета и колбасы простой рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Салат новогодний с Курицей и стручковой фасолью. Салат из Курицы и другие кулинарные рецепты.
Быстрые торты без выпечки из печеньяПоставки тортов, хлеба, выпечки и др. Торты и пирожные на заказ
Мультиварки для выпечки - праздничные салаты на новый год. Простые рецепты вкусных салатов.
Заказать торт на свадьбу: недорогой крем для торта. Вы кондитер из Петербурга.
Салат из морепродуктов рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Кремы для украшения тортов. Мастики и кремы для украшения тортов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter