Дикий кабанчик
649
інгредієнти:
- М´ясо кабана 1.5 кг
- Часник 100 г
- Гірчиця 1 бан.
- Сіль
М'ясо помити, нарізати великими шматками, посолити. Головку часнику почистити, нарізати шматочками.
На деко викласти два аркуші фольги. На фольгу викласти м'ясо, пересипати його часником і обмазати гірчицею з усіх сторін.
Загорнути туго фольгу так, щоб у процесі приготування вона не розкрилася. Залишити на пару годин. За цей час м'ясо насититься гірчицею і часником, стане м'яким.
Запікати у духовці при 200 градусах протягом півтори години.
Викласти на тарілку, додати гарнір.
Рецепты торт медовик. Рецепт приготовления торт медовик.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі