"Дикі" відбивні
- М´ясо (дикої кози) 400 г
- Маринад (для м´яса, приправа для м´яса) 1 упак.
- Сухарі панірувальні 100 г
М'ясо вимочити в холодній воді протягом 6 годин, змінюючи воду кожні півгодини. Потім порізати великими шматками й відбити. Залити відбиті шматки маринадом і витримати протягом 6 годин. Якщо маринаду немає, заправити спеціями для м'яса і вже через 20 хвилин можна готувати. Після того, як м'ясо витримати в маринаді або спеціях, обваляти в сухарях. Потім можна підсмажити на сковороді на повільному вогні або закинути у фритюрницю.
Риба смажена фоториба смажена фото
Рецепты Приготовления - новые рецепты салатов с фотографиями. Новые салаты.
www.recepti.biz.uaРецепты варенья. Производство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов
Диета: рецепты для похудения: рецепты мясных закусок с фото.
Рейтинг кулинарно-домашних сайтов http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter