Дика качка, фарширована коржем
- Качка (дика) 2 шт.
- Субпродукти (серце, шлунок і печінка) 300 г
- Яйце 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Сметана 2 ст.л.
- Вода 200 мл
- Борошно 3 скл.
- Спеції (сіль, перець)
Обмити качок водою і витерти насухо серветкою.
Натерти зовні і зсередини сумішшю солі і перцю, обмазати майонезом.
Поставити на годину маринуватися.
Начинка: із води, солі і борошна замісити круте тісто як на пельмені.
Розгорнути тісто завтовшки 0,5-0,7 см, наколоти виделкою і відправити у розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Коржик повинен тільки "взятися", головне, не пересушити.
Відварити у підсоленій воді субпродукти.
Дрібно нашаткувати 2 цибулини, обсмажити на олії до золотистого кольору.
Вийняти із духовки коржик, остудити і дуже гострим ножем нарізати на дрібні кубики.
Так само зробити із субпродуктами.
Додати обсмажену цибулю.
Додати яйце, сіль, перець.
Ретельно перемішати.
Дістати качечок і дуже щільно утрамбувати у них начинку.
Зашити, змастити сметаною і відправити у духовку, попередньо розігріту до 200 градусів, на 30 хв.
Потім зменшити температуру до 120 градусів і запікати ще 1,5-2 години (залежно від розмірів).
Готовність перевірити, проколовши грудку до кістки: якщо сік прозорий, то вийняти.
Перекласти на тарілку, розрізати і подати на стіл.
Куриный рулет с чечевицей здесь
Рецепты для хлебопечки, вкусно - выпечка домашнего хлеба рецепты. Рецепты здоровой выпечки.
Рецепты новогодних праздничных блюдКулинарные рецепты. Рецепты и советы
А каков Ваш характер - рецепты бездрожжевого теста для хлеба. Как приготовить летний салат.
Домашний хлеб - рецепты здесь
Как приготовить летний салат: праздничные салаты к новому году.
Авокадо яйцо салат фото рецепт. Салат змея фото рецепт.
Рецепты Приготовления - тайская кухня рецепты салатов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter