Дідусева вечеря
- Рис 1 скл.
- Вода 2 скл.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сосиска 2 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
Цибулю дрібно нарізати і викласти у розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажити до прозорості.
Моркву нарізати соломкою або натерти на крупній тертці і додати до цибулі.
Все разом спасерувати до м'якості моркви.
Всипати добре промитий рис.
Добре перемішати із овочами протягом хвилини, щоб рис міг просочитися олією.
Влити 2 склянки окропу.
Додати сіль і перець. Швидко довести до кипіння, вогонь зменшити до мінімуму, накрити кришкою сотейник і на маленькому вогні готувати 20 хвилин.
Потім вогонь вимкнути і дати постояти 5 хвилин. Після цього легко збити вміст сотейника виделкою і можна подавати.
Хвилин за 5 до кінця додати нарізані кружечками сосиски або хвилин за 10 - подрібнену тушонку.
Рецепт сирника з макомКулинарные рецепты
Рецепты салатов с фотоКулинарные рецепты
Блюда на любой вкус - праздничные первые блюда. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter