Деруни зі сметаною і лососем
- Картопля 8 шт.
- Цибуля червона 2 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Філе лосося (сьомга, форель, слабосолоні) 300 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Сметана
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Кріп
- Цибуля зелена
- Перець чорний
- Лимон
- Зелень
Картоплю очистити, промити, натерти на крупній тертці. Цибулю очистити, подрібнити. Кріп, зелену цибулю вимити, обсушити, дрібно нарізати. Картоплю змішати з цибулею, яйцем, борошном, посолити, поперчити.
Картопляну масу столовою ложкою викладати на сковороду з розігрітою олією і обсмажувати з двох сторін до хрусткої скоринки (приблизно по 5 хвилин з кожної сторони).
Філе лосося нарізати дрібними кубиками, змішати із зеленою цибулею, кропом.
Готові деруни подавати з лососем, приправивши сметаною за смаком. При подачі прикрасити зеленню і лимоном.
Доставка готовой еды на неделю - украинская кухня доставка. Дизайн онлайн.
Рецепти блюд на кожен деньРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты выпечки на рождествоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты блюд из рыбы www.recepti.biz.ua
Мультиварка Philips: французские салаты рецепты с фото.
Рецепт праздничных блюдКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter