Деруни зі сметаною
- Картопля 5 шт.
- Цибуля 0.5 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Олія
- Сіль, перець чорний мелений
- Масло
- Сметана
Очистити картоплю від шкірки та натерти на дрібній тертці або подрібнити у блендері, зайвий сік злити.
Додати почищену та натерту на дрібній тертці або подрібнену у блендері цибулю.
У суміш картоплі та цибулі додати яйце, борошно та сіль і мелений перець, ретельно перемішати до однорідності.
Нагріти сковороду та налити в неї олії. Столовою ложкою викласти картопляну суміш на сковороду у вигляді млинців.
Обсмажити млинці з двох сторін до утворення рум’яної скоринки.
Зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою та смажити ще три хвилини.
Готові деруни викласти у глибокий посуд і кожен шар полити розтопленим вершковим маслом. Подавати деруни зі сметаною або молоком.
Кулинария блюда из печени http://recepti.biz.ua
Сенсационный Термомикс ТМ5 - салаты из вареного сердца.
Жареная куриная печень рецепты. Шашлык из печени рецепт.
ТутРецепты вин и коктейлей
Скороварки для приготовления каши: праздничные первые блюда.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter