Деруни з кабачків
5439
інгредієнти:
- Кабачок 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Яйце 1 шт.
- Борошно
- Сіль
- Перець
Очистити кабачки від шкірки.
Натерти на дрібній тертці, якщо кабачки соковиті, то трохи віддавити і злити рідину.
Часник видавити в кабачкову суміш, посолити, поперчити і все перемішати, додати яйце.
Знову перемішати і додати борошна до консистенції сметани, скільки візьме.
На розігріту сковороду влити соняшникової олії і ложкою викласти на неї деруни, смажити до появи золотистої скоринки.
Как приготовить вкусный шашлык - салати з серцем. Готовим со вкусом.
Медовик торт рецепт тут
рецепты макового торта от юлии высоцкой
Рецепт турецыкие пироги со шпинатом http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі