Деруни з броколі
- Броколі 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Яйце 1 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
Картоплю, цибулю, часник очистити і потерти на "зубчастій" тертці.
Ніжки броколі, що залишилися від суцвіть, очистити і потерти на крупній тертці.
Змішати потерті овочі, додати яйце, сіль, перець за смаком. Додати борошно до отримання маси середньої густини. Все добре перемішати.
Розігріти в сковорідці олію для смаження. У олію викладати столовою ложкою коржики. Обсмажувати з двох боків до золотистого кольору, до утворення хрусткої скоринки.
Подавати до столу гарячими, просто з пательні. Дуже смачні, з цікавим брокольним смаком. Подавати зі сметаною.
Салаты с яблоками рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты первых блюд с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
www.recepti.biz.ua приготовления Холодных закусок рецепты
http://recepti.biz.uaВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты с фотографиями видеоКулинарная книга. Возможность добавить рецепт, оставить отзыв
Куриная печень рецепты. Рецепты из печени говяжьей.
Рецепты здоровой выпечки - рецепты выпечка в микроволновой печи.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты салат морепродукты. Морепродукты салаты рецепты.
Пасха рецепты окраски яиц. Стародавний рецепт пасхи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter