Деруни в горщиках із м'ясом
- Картопля 0.5 кг
- Свинина 300 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Борошно 50 г
- Сметана 100 г
- Кетчуп (томатна паста) 50 г
- Яйце 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
- Масло вершкове
Натерти картоплю на дрібній тертці, в отриману масу додати 1 яйце, 2 столові ложки борошна, трохи солі і чорного перцю, можна ще додати щіпку соди. Ретельно перемішати. З отриманої маси на добре розігрітій олії обсмажити оладки до хрусткої скоринки.
Окремо на сковорідці обсмажити свинину, нарізану невеликими шматочками. Коли м'ясо підрум'яниться, додати нарізану цибулю і все разом обсмажити, посолити, поперчити. Коли цибуля підрум'яниться, додати 100 г сметани і кетчуп. Перемішати і тушкувати під кришкою близько 5 хв. Соус готовий.
Горщики змастити вершковим маслом, можна ще покласти по маленькому шматочку на дно, викласти шар дерунів, зверху - м'ясний соус, знову деруни - соус. І так, доки деруни і соус не закінчаться. Поставити в розігріту духовку на 30 хв.
Невероятно вкусные рецепты блюд: вторые блюда по домашнему. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт салата цезарь от Valio: салати з ананасом. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Рецепты для пароварки, вкусно - рецепты салатов из креветок с фото.
ТутРецепты и советы
Оригинальные Кремы: рецепт крем заварной.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter