Деруни в горщиках "Hot Pot"
- Картопля 1 кг
- Яйце 3 шт.
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Сир твердий 200 г
- Огірок (маринований) 4 шт.
- Печериці (мариновані) 200 г
- Філе куряче 1.5 шт.
- Майонез 200 мл
- Спеції (сіль, перець)
Очистити картоплю, натерти на тертці, як на деруни.
Додати у подрібнену картоплю яйця, борошно, сіль, перець і перемішати.
Обсмажити деруни.
Філе відварити і нарізати невеликими кубиками.
Сир натерти на крупній тертці.
Огірки розрізати навпіл і нарізати півкільцями.
Гриби нарізати кубиками.
Розмістити все у мисці, додати майонез і перемішати.
Розігріти духовку (170 градусів).
У горщики на дно викласти по 2-3 деруни.
По 2-3 ст. л. прошарку.
І так чергувати, щоб вийшло по 3 шари дерунів і прошарку.
Накрити горщики кришечками і відправити в духовку на хвилин 15-20.
Дістати горщики.
За бажанням зверху присипати свіжою подрібненою зеленню.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты новинки рецепты. Как приготовить летний салат.
Рецепты рождествоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты приготовления в микроволновке. Рецепты Для Мультиварки.
Как правильно приготовить - как правильно приготовить соус бешамель. Рецепты соусов на каждый день.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter