Деруни по-селянськи
- Картопля 10 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Молоко (кефір) 100 мл
- Яйце куряче 1 шт.
- Свинина 200 г
- Гриби 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 250 мл
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
Картоплю натерти на дрібній тертці, посолити, додати борошно, молоко, яйця, перемішати гарненько і на олії смажити деруни різної форми. М'ясо нарізати кубиками, посолити, поперчити і обсмажити до напівготовності. Окремо обсмажити гриби і нарізану кільцями цибулю. М'ясо змішати з грибами. Горщики наповнювати шарами: 2-3 деруна, шар грибів з м'ясом, шар цибулі і так чергувати до самого верху. Сметану розвести навпіл з водою, посолити, поперчити і залити до середини горщика. Горщики поставити в добре розігріту духовку на 20-40 хв. Можна додати часник.
Рецепты для пароварки, вкусно - салати з фото рецепти. Рецепты приготовления блюд.
Соус из ананасов с хреном. Соус из хрен томатный.
Поилки для домашней птицы: салат с курицей. Вкусные рецепты салата с Курицей.
Заказать торт на свадьбу: недорогой крем для торта.
Рецепты Для Мультиварки - салат с свежими шампиньонами. Хороший урожай.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter