Деруни
- Картопля 1 кг
- Яйце 2 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Олія
- Сіль
- Перець
Картоплю і цибулину очистити і натерти на дрібній тертці. Терти картоплю і цибулю поперемінно, періодично перемішуючи отриману масу. Цибульний сік не дасть картоплі швидко потемніти. При бажанні можна додати роздавлений часник.
Додати яйця і борошно і добре перемішати масу.
Посолити і поперчити тісто на смак. Добре перемішати.
Розігріти у сковороді 2-3 ст. ложки олії. Ложкою набирати картопляну масу, викладати на сковороду круглі оладки. Перевертати оладки, коли нижня сторона добре підрум’яниться.
Подавати деруни теплими, зі сметаною або овочевим асорті.
Можна скласти деруни у форму для запікання, густо перемазуючи їх сметаною і запекти в духовці близько 20 хвилин.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салаты новинки рецепты. Как приготовить летний салат.
Пицца начинки. Пицца начинка.
http://recepti.biz.ua салат цезарь рецепт заправка
Кулинарные блюда для худеющих: приготовление блюд в микроволновке рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter