Давет-кебаб

ДРУГІ СТРАВИ
568 Давет-кебаб
Фото - Давет-кебаб
інгредієнти:
  • Яловичина (курка) 0.5 кг
  • Рис 2 скл.
  • Бульйон 4 скл.
  • Олія
  • Баклажан 3 шт.
  • Сіль

Давет-кебаб/Кебаб-приглашение інгредієнти Баклажани розрізати на довгі пластинки і обсмажити в олії, викласти на паперові рушники.

Сухий рис теж просмажити на олії, зняти з вогню.

М'ясо шматочками посмажити на маленькому вогні з 3 ложками олії, до зникнення рідини.

Змастити форму і на стінки викласти пластинки баклажана. Гіркою посередині викласти м'ясо, навколо просмажений рис.

Має виглядати так: баклажанна стінка, потім рисова стінка і всередині м'ясна основа.

Давет-кебаб/Кебаб-приглашение Кінці пластинок баклажана закрити на верх кебаба.

У бульйон додати сіль і легко залити кебаб. Закрити кришкою, або фольгою і поставити в духовку при 180 градусах; готувати, доки кебаб не втягне в себе всю рідину і підніметься за рахунок рису.

Вийнявши з духовки, трохи охолодити і перекласти на тарілку.

Нарізати широкими часточками-сегментами і подати.

Слоеные мясные салаты. Введение салата мясной.

ЗдесьСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты

Рейтинг кулинарно-домашних сайтов. Кулинарный сайт для чайников.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter