Давет-кебаб
- Яловичина (курка) 0.5 кг
- Рис 2 скл.
- Бульйон 4 скл.
- Олія
- Баклажан 3 шт.
- Сіль
Баклажани розрізати на довгі пластинки і обсмажити в олії, викласти на паперові рушники.
Сухий рис теж просмажити на олії, зняти з вогню.
М'ясо шматочками посмажити на маленькому вогні з 3 ложками олії, до зникнення рідини.
Змастити форму і на стінки викласти пластинки баклажана. Гіркою посередині викласти м'ясо, навколо просмажений рис.
Має виглядати так: баклажанна стінка, потім рисова стінка і всередині м'ясна основа.
Кінці пластинок баклажана закрити на верх кебаба.
У бульйон додати сіль і легко залити кебаб. Закрити кришкою, або фольгою і поставити в духовку при 180 градусах; готувати, доки кебаб не втягне в себе всю рідину і підніметься за рахунок рису.
Вийнявши з духовки, трохи охолодити і перекласти на тарілку.
Нарізати широкими часточками-сегментами і подати.
Слоеные мясные салаты. Введение салата мясной.
ЗдесьСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Рейтинг кулинарно-домашних сайтов. Кулинарный сайт для чайников.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter