Дамляма
- Яловичина 500 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Олія рослинна
- Морква 2 шт.
- Капуста білоголова
- Помідор 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Часник
- Сіль
- Спеції
- Зелень
М'ясо нарізати на шматки із сірникову коробку, цибулю і болгарський перець кільцями, моркву нарізати уздовж на 4 частини, картоплю на 4-6 частин. У нагріту олію покласти м'ясо, хвилини 3 обсмажити на середньому вогні. Додати цибулю, перець болгарський, капусту, нарізані помідори, трохи посолити, зменшити вогонь і перемішати. Додати картоплю, зубчики часнику, спеції і тушкувати до готовності, на маленькому вогні закривши кришку казана.
Подавати на стіл дамляму можна як на великій тарілці, так і порційно, посипавши подрібненою зеленню.
Рецепт греческого салата: салати рецепти з фото.
Рецепт сирника з макомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Как приготовить вкусный шашлык - салати з серцем. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Купить кондитерку: пирог в разъемной форме. Рецепты пирогов и пирожков.
Ореховый торт без муки рецепт с фотоВкусные быстрые и простые Рецепты Тортов
www.recepti.biz.uaРецепт Бисквита В Мультиварке. Авторские рецепты
Настоящий суп харчо с фото: плов рецепт приготовления.
Мультиварки для выпечки: праздничные новогодние салаты.
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter