Дамляма
- Ковбаса (різні сорти) 300 г
- Цибуля 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Картопля 8 шт.
- Капуста
- Помідор (томатний сік) 5 шт.
- Олія пісна 3 ст.л.
На дно холодного казана налити 2-3 столові ложки олії. Дрібно нарізати ковбасу і покласти на олію. Наступний шар - дрібно нарізана цибуля. Натерти моркву і викласти на цибулю. Почистити, нарізати картоплю і викласти на моркву. Тонко нашаткувати капусту і викласти на картоплю. Викласти помідори нарізані шматочками або налити трохи менше склянки томатного соку. Посолити, поперчити. Закрити кришкою і на дуже маленький вогонь. Коли картопля готова - страва готова. Перемішати, коли вимикати газ.
Быстрые рецепты блюд! Вкусно: рецепти святкових закусок. Простые рецепты вкусных закусок.
Як варити уху з рчково рибияк варити уху
Магазин Хенд Мейд Украина - торт вышиванка рецепт. Эксклюзивные торты на заказ.
Рецепт салата с языка свиногоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Печень рецепт жаренаяРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
recepti.biz Копилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Рецепт трубочки с заварным кремом. Кулинария рецепт заварного крема.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter