Дачна лінь
- Свинина 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Помідор 5 шт.
- Баклажан 2 шт.
- Кабачoк 400 г
М'ясо нарізати на «шашличні» шматки, середньої крупності. Викласти на дно п'ятилітрової каструлі, посолити і поперчити.
Влити на дно 100-150 грам води, краще пива.
Цибулю нарізати кільцями, злегка пом'яти і викласти на м'ясо. Посолити.
Помідори, сині і кабачок нарізати на довільні шматки (кабачок спочатку очистити і у синіх відрізати плодоніжку), посолити, поперчити, перемішати та викласти у каструлю.
Поставити на плиту, накрити кришкою, зробити маленький вогонь і залишити на 2-2,5 години.
Салат австрийский рецепт с мясомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Черничная Liqberry: черничное варенье.
Рецепты блюд для приготовления в микроволновке здесь
Майонез домашний без яиц и молока рецептРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter