Cвиняча вирізка під овочевим соусом із овочами
- Свинина (вирізка) 150 г
- Кабачок (цукіні) 30 г
- Перець болгарський 40 г
- Цибуля червона 30 г
- Картопля 40 г
- Вино біле сухе 70 г
- Олія рослинна 10 г
- Анчоуси 10 г
- Помідор черрі
- Часник 5 зуб.
- Сік томатний 50 г
- Сіль
- Чебрець свіжий 1 ст.л.
Із вирізки вирізати барило і обсмажити на олії до золотавої скоринки, потім загорнути у фольгу і поставити в духовку на 10 хвилин при 200°С.
Овочі нарізати брусками і обсмажити на оливковій олії, у кінці додати 40 г вина і тушкувати ще 2 хвилини.
Соус: на розігріту з оливковою олією сковороду викласти дрібно нарізані часник, 10 г цибулі і 10 г перцю, обсмажити до м'якості і залити 30 г вина, випарувати до зникнення запаху алкоголю і ввести сік, проварити 2 хвилини, додати чебрець.
Овочі викласти на тарілку, поруч викласти нарізану свинину і полити соусом.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата з язиком.
Вкусные рецепты с фото - сирник рецепти фото. Рецепты приготовления блюд.
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты салатов с языком с фото.
ЗдесьРецепты и советы. Кулинарные рецепты
ТутКулинарные рецепты. Кулинарная книга
Черничное варенье пятиминутка в мультиваркеРецепты варенья. Сведения об укупорке и таре для варенья
www.recepti.biz.ua салат морепродуктов рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter