Cвиняча вирізка під овочевим соусом із овочами

ДРУГІ СТРАВИ
692 Cвиняча вирізка під овочевим соусом із овочами
Фото - Cвиняча вирізка під овочевим соусом із овочами
інгредієнти:
  • Свинина (вирізка) 150 г
  • Кабачок (цукіні) 30 г
  • Перець болгарський 40 г
  • Цибуля червона 30 г
  • Картопля 40 г
  • Вино біле сухе 70 г
  • Олія рослинна 10 г
  • Анчоуси 10 г
  • Помідор черрі
  • Часник 5 зуб.
  • Сік томатний 50 г
  • Сіль
  • Чебрець свіжий 1 ст.л.

Із вирізки вирізати барило і обсмажити на олії до золотавої скоринки, потім загорнути у фольгу і поставити в духовку на 10 хвилин при 200°С.

Овочі нарізати брусками і обсмажити на оливковій олії, у кінці додати 40 г вина і тушкувати ще 2 хвилини.

Соус: на розігріту з оливковою олією сковороду викласти дрібно нарізані часник, 10 г цибулі і 10 г перцю, обсмажити до м'якості і залити 30 г вина, випарувати до зникнення запаху алкоголю і ввести сік, проварити 2 хвилини, додати чебрець.

Овочі викласти на тарілку, поруч викласти нарізану свинину і полити соусом.

Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата з язиком.

Вкусные рецепты с фото - сирник рецепти фото. Рецепты приготовления блюд.

Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты салатов с языком с фото.

ЗдесьРецепты и советы. Кулинарные рецепты

ТутКулинарные рецепты. Кулинарная книга

Черничное варенье пятиминутка в мультиваркеРецепты варенья. Сведения об укупорке и таре для варенья

www.recepti.biz.ua салат морепродуктов рецепт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter