Cвинина у кисло-солодкому соусі із ананасами

ДРУГІ СТРАВИ
548 Cвинина у кисло-солодкому соусі із ананасами
Фото - Cвинина у кисло-солодкому соусі із ананасами
інгредієнти:
  • Свинина 500 г
  • Соєвий соус 100 мл
  • Борошно 1 ст.л.
  • Крохмаль 1 ст.л.
  • Ананас (консервований) 300 г
  • Кетчуп 4 ст.л.
  • Цукор 40 г
  • Оцет 2 ч.л.
  • Петрушка
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

М'ясо нарізати тонкими невеликими пластинками (2х2 см) і залити соєвим соусом. Додати борошно, крохмаль і перемішати. Соус повинен вийти за консистенцією, як густа сметана. Залишити м'ясо маринуватися на 5-7 хвилин.

На рослинній олії обсмажити протягом 2-3 хвилин кубики консервованого ананаса і дістати їх. У тій же олії обсмажити шматочки свинини з обох боків до появи скоринки, щоб вони не злипалися між собою.

Змішати кетчуп, цукор і оцет. Залити кисло-солодким соусом м'ясо, додати ананаси і зелень петрушки. Тушкувати протягом 10-15 хвилин. Якщо здасться, що рідини замало, можна додати залишений ананасовий сироп із баночки.

Салаты с балыкомМясных, фруктовых и экзотических салатов

Салат кучками рецептыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Лазанья из мацы - французская кухня рецепты.

Салаты праздничные рецепты с фотоЛучшие Рецепты от Лучших поваров! Пошагово. Онлайн. Смотрите в один клик

Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты recepti.biz.ua

Рецепты с мидиями с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты салатов мимоза www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter