Cвинина у кисло-солодкому соусі із ананасами
- Свинина 500 г
- Соєвий соус 100 мл
- Борошно 1 ст.л.
- Крохмаль 1 ст.л.
- Ананас (консервований) 300 г
- Кетчуп 4 ст.л.
- Цукор 40 г
- Оцет 2 ч.л.
- Петрушка
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
М'ясо нарізати тонкими невеликими пластинками (2х2 см) і залити соєвим соусом. Додати борошно, крохмаль і перемішати. Соус повинен вийти за консистенцією, як густа сметана. Залишити м'ясо маринуватися на 5-7 хвилин.
На рослинній олії обсмажити протягом 2-3 хвилин кубики консервованого ананаса і дістати їх. У тій же олії обсмажити шматочки свинини з обох боків до появи скоринки, щоб вони не злипалися між собою.
Змішати кетчуп, цукор і оцет. Залити кисло-солодким соусом м'ясо, додати ананаси і зелень петрушки. Тушкувати протягом 10-15 хвилин. Якщо здасться, що рідини замало, можна додати залишений ананасовий сироп із баночки.
Салаты с балыкомМясных, фруктовых и экзотических салатов
Салат кучками рецептыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Лазанья из мацы - французская кухня рецепты.
Салаты праздничные рецепты с фотоЛучшие Рецепты от Лучших поваров! Пошагово. Онлайн. Смотрите в один клик
Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты recepti.biz.ua
Рецепты с мидиями с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салатов мимоза www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter