Croute a la viande
- Телятина (м´якоть) 500 г
- Вершки (жирні) 300 мл
- Вино біле сухе 1 скл.
- Борошно 3 ст.л.
- Хліб (тостовий) 1 шт.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Петрушка (зелень) 1 пуч.
- Часник 3 зуб.
- Горіх мускатний
- Приправа (прованська суміш трав) 0.5 ч.л.
- Перець духмяний (горошком) 6 шт.
- Сіль
М'ясо ретельно промити, обсушити, нарізати невеликими шматочками (як на бефстроганов). Запанірувати у борошні. Надлишки борошна струсити.
Обсмажити м'ясо в оливковій олії близько 5-7 хвилин. Потім влити 150 мл вина і залишити тушкуватися під кришкою 20-25 хвилин.
Посолити, поперчити, додати прованську суміш трав і мелений мускатний горіх.
Влити вершки (можна замінити жирною сметаною).
Перемішати і протушкувати 3-4 хвилини.
Дрібно нарізати петрушку і часник.
Додати до м'яса. Залишити ще на 3-4 хвилини.
Нарізати хліб.
Шматочки хліба обсмажити на вершковому маслі до золотавої скоринки.
Увімкнути духовку.
Дно керамічної форми викласти отриманими тостами. Змочити залишеним білим вином.
Зверху викласти м'ясо із соусом. Поставити у розігріту духовку на 15-20 хвилин.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торта вишиванка. Купити вишиванку недорого.
recepti.biz.uaПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле
Колбаса домашняя без кишок рецепт с фотоКолбасы, ветчина, сосиски, мясные деликатесы
Холодные закуски для банкета - холодные закуски в лаваше. Холодные закуски.
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарная энциклопедия
Готовим со вкусом: вкусные рецепты с фото на пасху.
Как приготовить летний салат: салаты вкусные рецепты. Вкусные рецепты для похудения.
Рецепты с творогом фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Кухонные и пищевые термометры - приготовление домашней мясной колбасы. Купить колбасу, цены.
Кофеварки эспрессо espresso. Кофеварка эспрессо Krups.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter