Crab Cakes
- Крабові палички (крабове м´ясо) 300 г
- Яйце 1 шт.
- Селера черешкова (подрібнена) 3 ст.л.
- Цибуля зелена 4 шт.
- Базилік (подрібнене листя) 1 ст.л.
- Лимон 1 шт.
- Гірчиця (діжонська) 1 ст.л.
- Сметана 1 ст.л.
- Сухарі панірувальні 5 ст.л.
- Горіх мускатний (тертий) 0.5 ч.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Олія оливкова
М'ясо краба дрібно нарубати. Можна у блендері.
Додати дрібно нарізані: зелену цибулю, селеру, базилік, цедру і сік 1 лимона, яйце і сметану.
Все акуратно перемішати, посолити і поперчити.
Додати мускатний горіх.
У кінці додати панірувальні сухарі.
З отриманої суміші сформувати котлети. Вони за розміром повинні бути більше за звичайні.
Зліпити кулю розміром із апельсин і злегка приплюснути зверху. Обваляти у сухарях.
Прибрати котлети в холодильник, мінімум на 20 хвилин, а краще, на пару годин.
Сухарі за цей час уберуть в себе всю вологу.
За 10 хвилин до подачі на стіл у сковорідці розігріти оливкову олію і підсмажити котлети на середньому вогні, приблизно, по 4 хвилини з кожного боку до утворення золотистої скоринки.
Подавати гарячими на листі салату.
Зверху полити соком лимона.
Салат коктейль рецепты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Торт мокрый наполеонТорт Наполеон на заказ из свежайших продуктов. Главное - вкус
Рецепт торта з чорносливом горхамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт салата мимоза с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепты домашних тортиков с фото http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter