Чухлама
- Баранина 600 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 7 зуб.
- Помідор 3 шт.
- Перець болгарський 3 шт.
- Баклажан 2 шт.
- Пиво 1 скл.
На дно посудини викласти нарізане пелюстками бараняче курдючне сало, а зверху м'ясо, нарізане як на плов. Кожен шар посолити, поперчити.
Покласти часник нарізаний.
Потім цибулю півкільцями, посолити, поперчити.
Далі перець кільцями, посолити, поперчити.
Потім помідор кружечками, посолити, поперчити.
Далі баклажан кружечками, посолити, поперчити. Поставити на середній вогонь під кришку, на 2 години, не відкривати. За годину вогонь зменшити до мінімуму.
За 10 хвилин до кінця залити склянкою пива і перемішати.
Рецепты для ужина - смачна вечеря рецепти.
Доставка готовой еды на неделю - салати на кожний день. Рецепты салатов на любой вкус.
http://recepti.biz.ua диетическая еда рецепт
recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz Кулинарные рецепты
Готовим со вкусом: рецепты с филе курицы с фото. Как приготовить летний салат.
Крещатый яр тортТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter