Човники з цукіні
- Кабачок (цукіні) 4 шт.
- Перець солодкий болгарський 2 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Олія
- Майонез
Цукіні вимити, зрізати уздовж верхню частину, залишивши хвостик, і вийняти ложкою серцевину так, щоб вийшов човник.
Змастити човник соняшниковою олією і поставити в духовку на 15 хвилин на 200 градусів.
Цибулю, перець і серцевину від цукіні нарізати, обсмажити на сковорідці до напівготовності. Посолити і поперчити.
Можна додати сушену зелень.
Цукіні дістати з духовки. Нафарширувати сумішшю човники, зверху змастити майонезом і ще раз в духовку на 30 хв.
http://recepti.biz.ua пост кулинарные рецепты
Купить колбасу, цены - колбаса домашняя без кишок. Черева для колбасок.
Французская кухня рецепты галеты. Французская кухня рецепт отварная говядина.
Рецепты салатов морепродукты. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.
Рецепт салата шуба фото. Салат греческий рецепт фото.
Рецепты пудингов для детейПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Салат венокСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты салатов с креветками с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter