Човники з перцю, фаршировані рибою і грибами
- Перець болгарський 4 шт.
- Риба (біла, філе) 300 г
- Печериці 200 г
- Спеції (сіль, перець)
- Приправа (сушені трави)
- Майонез 2 ст.л.
- Сир 150 г
- Олія оливкова
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Перець помити, нарізати на половинки, видалити плодоніжки з насінням.
Укласти перець на деко і збризнути оливковою олією.
Накрити деко фольгою і відправити на 15 хвилин у розігріту духовку. Потім ще хвилин п'ять запікати без фольги.
Фарш: філе риби подрібнити в блендері.
На сковорідці обсмажити гриби з цибулею, потім подрібнити в блендері.
Всі складові фаршу з'єднати, посолити, поперчити, посипати сушеними травами.
Дістати перець з духовки, у кожен покласти начинку, знову збризнути оливковою олією.
Трохи змастити майонезом.
Накрити кожен перець скибочками сиру. Запікати до готовності.
Салат из брокколи с шампиньонамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Скумбрия в маринаде рецепт видеоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт Холодные закуски вкусно и просто www.recepti.biz.ua
Как приготовить белковый коктейль - кулинарные рецепты с фотографиями.
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты блюда на рождество. Танцы-повторялки для детей.
торт лимонник из слоеного теста
Кулинарный сайт ресторан recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter