Човники з кабачків із сулугуні і шинкою
- Кабачок 3 шт.
- Шинка 200 г
- Сир м´який (Сулугуні) 200 г
- Часник 2 зуб.
- Майонез 2 скл.
- Зелень 1 пуч.
- Помідор
Очистити кабачки, розрізати їх упоперек навпіл і вздовж, щоб з одного кабачка вийшло 4 човники.
Ложкою вийняти серединку, так, щоб залишилися бортики.
Зробити начинку. У блендер покласти серединку кабачків, сулугуні, зелень, часник.
Все подрібнити. Можна і без допомоги блендера. Кабачки нарізати, сулугуні натерти, зелень нарізати, часник видавити.
Додати до маси майонез.
Нарізати шинку кубиками або соломкою.
Човники укласти у форму, змащену олією, у човники укласти шинку.
Зверху сирну масу.
Прикрасити кружечком помідора.
Запікати в добре розігрітій духовці 20 хвилин.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Шкатулки шкатулки для украшений: салат малахитовая шкатулка.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепти святкових закусок. Простые рецепты вкусных закусок.
Рецепты Приготовления: новые рецепты салатов с фотографиями. Продажа сельхозсырья,цветы.
Рецепт торта медовикаРецепты и советы
Кофейные кексы Манго-Манго тут
Психолог - частная практика - психолог лариса ренар.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter