Човники з кабачків

ДРУГІ СТРАВИ
674 Човники з кабачків
Фото - Човники з кабачків
інгредієнти:
  • Кабачок 3 шт.
  • Фарш 0.5 кг
  • Рис 0.5 скл.
  • Цибуля 1 шт.
  • Майонез
  • Томатна паста
  • Сир

Помити кабачки, шкірку не знімати, розрізати вздовж навпіл. З кожної половинки ложечкою акуратно вийняти серцевину. Утворені човники обсмажити з двох боків до напівготовності.

Фарш обсмажити, посолити. Цибулю і томат обсмажити. Додати у фарш цибулю, томат, рис і майонез. Викласти начинку в човники, зверху полити майонезом і засипати сиром. Поставити на 30 хвилин у розігріту до 200 градусів духовку. 

 

Рецепты салатов на любой вкус: салаты с буряком фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

Кулинарные рецепты фотографиямиКулинарные рецепты

www.recepti.biz.uaПольское турагентство. Тексты статей об изучении Польского языка

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter