Човники з кабачків
721
інгредієнти:
- Кабачок 3 шт.
- Фарш 0.5 кг
- Рис 0.5 скл.
- Цибуля 1 шт.
- Майонез
- Томатна паста
- Сир
Помити кабачки, шкірку не знімати, розрізати вздовж навпіл. З кожної половинки ложечкою акуратно вийняти серцевину. Утворені човники обсмажити з двох боків до напівготовності.
Фарш обсмажити, посолити. Цибулю і томат обсмажити. Додати у фарш цибулю, томат, рис і майонез. Викласти начинку в човники, зверху полити майонезом і засипати сиром. Поставити на 30 хвилин у розігріту до 200 градусів духовку.
Рецепты салатов на любой вкус: салаты с буряком фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Кулинарные рецепты фотографиямиКулинарные рецепты
www.recepti.biz.uaПольское турагентство. Тексты статей об изучении Польского языка
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі