"Човники з гарбуза"
- Гарбуз 1 шт.
- Квасоля (зелена стручкова) 100 г
- Свинина 150 г
- Помідори черрі 15 шт.
- Сир твердий 150 г
- Олія рослинна
- Паприка солодка (мелена)
- Перець червоний пекучий
- Перець чорний (мелений)
- Коріандр
- Капуста пекінська
Квасолю розморозити, помідори помити.
Сир натерти.
Невеликий гарбуз розрізати на чотири частини, уздовж. Звільнити від насіння, зрізати з двох центральних частин зайву м'якоть.
Змішати чорний і червоний перець, паприку, коріандр і сіль. М'ясо нарізати смужками і обваляти в спеціях.
Промазати всі шматочки гарбуза олією, укласти в фольгу.
У «центральні» шматочки викласти по периметру м'ясо.
Потім квасолю.
Тепер помідори.
Загорнути всі шматочки у фольгу і в розігріту до 200 градусів духовку помістити на 30 хвилин.
Через 30 хвилин вийняти фаршировані шматочки, щільно посипати сиром і поставити в духовку у відкритому вигляді на 2-3 хвилини, для того, щоб сир розплавився.
Через 15 хвилин вийняти "крайні" часточки. Виделкою вмішати тертий сир.
На шпажку надіти лист капусти, з гарбуза зробити "прапорець" і основу для "вітрила".
Встановити "парус" в готову страву - і на стіл.
Смачна кутя рецептПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Песня со словами карамель конфеты шоколад. Конфеты карамель фото.
Рецепты Приготовления: оригинальные салаты из морепродуктов.
Психологи. Записаться онлайн - психолог лариса ренар. Магия денег по женски.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter