Човники з баклажанів фаршировані
- Баклажан 6 шт.
- Фарш м´ясний 400 г
- Яйце 2 шт.
- Печериці 200 г
- Сир адигейський 100 г
- Сир твердий 50 г
- Майонез 100 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Перець чорний
- Олія рослинна
Баклажани розрізати уздовж на половинки.
Серединку баклажана вирізати, щоб вийшли "човники", посолити, щоб вийшла гіркота.
Цибулю і гриби дрібно нарізати, обсмажити на олії. Додати (дрібно нарізану кубиками) серединку з баклажанів разом з морквою, обсмажити.
Овочі додати у м'ясний фарш, додати яйця, сіль, перець. Перемішати. Додати нарізаний кубиками адигейський сир, акуратно перемішати, щоб сир не розім'явся.
Наповнити човники фаршем. Викласти їх на деко, змащене олією. Щоб не пригоріло, додати 150 мл води (бульйону). Зверху човники змастити майонезом і присипати тертим твердим сиром.
Поставити в духовку на 40 хвилин.
Рецепты от даши малаховой. Рецепты даши малаховой.
Заказ шашлыков из отборного мяса: шашлык из куриных сердец. Как приготовить вкусный шашлык.
Пироги со шпинатом. Картофельный пирог со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter