"Човники" з баклажанів
- Баклажан 5 шт.
- Фарш (курячий) 0.5 кг
- Сіль
- Помідор 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна
- Часник 5 зуб.
- Перець
Підготувати баклажани: помити, відрізати плодоніжку, розрізати уздовж навпіл, ложкою акуратно вирізати серцевину так, щоб вийшли "човники". Вийняту серцевину добре промити водою і віджати.
Цибулю подрібнити, обсмажити, додати фарш, посолити, поперчити. Коли фарш буде готовий додати подрібнену серцевину і подрібнений часник. Тушкувати до готовності, доки не випарується волога.
Отриманим готовим фаршем наповнити "човники", викласти їх на деко, змащене олією. Помідори нарізати кільцями і викласти зверху на "човники". Запекти "човники" в духовці до готовності.
Заземление своими руками: салати на швидку руку. Украшение блюд.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Соус из хрена на зимуСоусы и приправы на основе сои, информация о составе
www.recepti.biz.ua рецепт как делать заварной крем
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter