"Човники" з баклажанів

ДРУГІ СТРАВИ
557 "Човники" з баклажанів
Фото -
інгредієнти:
  • Баклажан 5 шт.
  • Фарш (курячий) 0.5 кг
  • Сіль
  • Помідор 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія рослинна
  • Часник 5 зуб.
  • Перець

Підготувати баклажани: помити, відрізати плодоніжку, розрізати уздовж навпіл, ложкою акуратно вирізати серцевину так, щоб вийшли "човники". Вийняту серцевину добре промити водою і віджати.

Цибулю подрібнити, обсмажити, додати фарш, посолити, поперчити. Коли фарш буде готовий додати подрібнену серцевину і подрібнений часник. Тушкувати до готовності, доки не випарується волога.

Отриманим готовим фаршем наповнити "човники", викласти їх на деко, змащене олією. Помідори нарізати кільцями і викласти зверху на "човники". Запекти "човники" в духовці до готовності. 

 

Заземление своими руками: салати на швидку руку. Украшение блюд.

www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Соус из хрена на зимуСоусы и приправы на основе сои, информация о составе

www.recepti.biz.ua рецепт как делать заварной крем

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter