Човники з баклажана
- Баклажан (великий) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідор (свіжий) 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль і перець
- Сир 100 г
Баклажан розрізати навпіл і залити підсоленою водою.
Тим часом нарізати цибулю та моркву і обсмажити їх на сковороді, посипавши улюбленими спеціями.
Перекласти цибулю з морквою в тарілку, дати трохи охолонути, додати подрібнений часник, нарізаний кубиками помідор і трохи зеленої цибулі.
Розігріти на сковороді олію і обсмажити баклажан з обох сторін хвилин по 5.
Коли баклажан охолоне, ложкою вийняти м'якоть, щоб вийшли човники, і додати її до інших овочів.
Овочеву суміш посолити, поперчити, добре перемішати і заповнити нею половинки баклажана.
Зверху посипати тертим сиром і відправити в духовку хвилин на 30.
Смачна кутя рецептКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты с ананасом. Как приготовить вкусный шашлык.
Кулинарные рецепты на любой вкус - сайт кулинарный. Рецепты для гурманов от Лефкадии.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter