Човники м'ясні і сирні з лаваша

ДРУГІ СТРАВИ
1184 Човники м'ясні і сирні з лаваша
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Лаваш тонкий
  • М´ясо (птиця або свинина .. або змішане, на ваш розсуд) - 300 г
  • Сир твердий - 300 г
  • Помідор - 1 шт
  • Зелень петрушки
  • Цибуля ріпчаста
  • Кефір - 2 / 3 скл.
  • Яйце куряче - 1 шт

 . М´ясо. поріжемо на шматочки . і обсмажимо з цибулею, помідором . солимо, перчимо . додаємо різану зелень . (краще тонше порізати й смажити буквально кілька хвилин . поки не побіліє . тоді фарш буде соковитим).

 Або візьміть готовий фарш . і обсмажте . (якщо беру готовий . то спочатку перед обсмажуванням кладу в сито . сито опускаю в киплячу воду, буквально на пару хвилин . тільки потім обсмажую).

 М´ясо пропускаємо через м´ясорубку.

фото  Одне яйце змішаємо з 2 / 3 скл. кефіру . Лаваш занурюємо в кефір . буквально на кілька секунд . щоб весь лаваш був обмазаний в кефірі (не треба залишати лаваш в кефірі). .

 Розстилаємо лаваш . зверху посипаємо тертим сиром . (краще типу Адигейський . або будь-яким твердим) .

 Зверху сиру фарш. .

 Загорніть як вам зручно. .

Відправляємо в духовку на 10 хвилин . випікаємо при температурі 240 * З.

Смачного ))))).

салат з рибою

Рецепт приготовления мяса дикого кабанаРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter