Човники м'ясні і сирні з лаваша
- Інгредієнти:
- Лаваш тонкий
- М´ясо (птиця або свинина .. або змішане, на ваш розсуд) - 300 г
- Сир твердий - 300 г
- Помідор - 1 шт
- Зелень петрушки
- Цибуля ріпчаста
- Кефір - 2 / 3 скл.
- Яйце куряче - 1 шт
. М´ясо. поріжемо на шматочки . і обсмажимо з цибулею, помідором . солимо, перчимо . додаємо різану зелень . (краще тонше порізати й смажити буквально кілька хвилин . поки не побіліє . тоді фарш буде соковитим).
Або візьміть готовий фарш . і обсмажте . (якщо беру готовий . то спочатку перед обсмажуванням кладу в сито . сито опускаю в киплячу воду, буквально на пару хвилин . тільки потім обсмажую).
М´ясо пропускаємо через м´ясорубку.
Одне яйце змішаємо з 2 / 3 скл. кефіру . Лаваш занурюємо в кефір . буквально на кілька секунд . щоб весь лаваш був обмазаний в кефірі (не треба залишати лаваш в кефірі). .
Розстилаємо лаваш . зверху посипаємо тертим сиром . (краще типу Адигейський . або будь-яким твердим) .
Зверху сиру фарш. .
Загорніть як вам зручно. .
Відправляємо в духовку на 10 хвилин . випікаємо при температурі 240 * З.
Смачного ))))).
Рецепт приготовления мяса дикого кабанаРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter