Човлент

ДРУГІ СТРАВИ
776 Човлент
Фото - Човлент
інгредієнти:
  • М´ясо (яловичина) 600 г
  • Окіст курячий копчений 400 г
  • Квасоля червона консервована 1 бан.
  • Крупа перлова 400 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Паприка мелена 2 ч.л.
  • Сіль
  • Перець чорний

Цибулю ріпчасту нарізати півкільцями і обсмажити в олії до прозорості (у казані), додати м'ясо, посолити, поперчити, обсмажити хвилин 10, додати розчавлений часник і дрібно порізану паприку, тушкувати пару хвилин, залити водою, щоб вода повністю прикривала м'ясо і тушкувати близько години.

Нарізати кубиками копчене куряче м'ясо і додати до м'яса.

Через хвилин п'ять засипати у казан промиту перловку, залити гарячою водою, щоб вода прикривала перловку на 1,5-2 см і варити до готовності 40-50 хвилин, якщо треба посолити, поперчити, і якомога рідше перемішувати. За 10 хвилин до готовності додати квасолю. Вимкнути, залишити на 5-10 хвилин.

салати з морквою по корейськи

Салат рецепты фото. Рецепты оригинальных салатов с фото.

recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт крем заварнойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter