Човлент
- М´ясо (яловичина) 600 г
- Окіст курячий копчений 400 г
- Квасоля червона консервована 1 бан.
- Крупа перлова 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Паприка мелена 2 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний
Цибулю ріпчасту нарізати півкільцями і обсмажити в олії до прозорості (у казані), додати м'ясо, посолити, поперчити, обсмажити хвилин 10, додати розчавлений часник і дрібно порізану паприку, тушкувати пару хвилин, залити водою, щоб вода повністю прикривала м'ясо і тушкувати близько години.
Нарізати кубиками копчене куряче м'ясо і додати до м'яса.
Через хвилин п'ять засипати у казан промиту перловку, залити гарячою водою, щоб вода прикривала перловку на 1,5-2 см і варити до готовності 40-50 хвилин, якщо треба посолити, поперчити, і якомога рідше перемішувати. За 10 хвилин до готовності додати квасолю. Вимкнути, залишити на 5-10 хвилин.
Салат рецепты фото. Рецепты оригинальных салатов с фото.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт крем заварнойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter